Staten Bolwerk 52
2011 MN Haarlem
023-5427290
a_klunder@online.nl

De praktijk is geopend
van dinsdag tot en met vrijdag
van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Behandeling volgens afspraak.”infomedics”

FAQ items aan het laden...
Behandeling en tarieven2021-02-05T09:15:15+01:00

Behandeling & Tarieven

PDF Tarieven 2021

Kosten
Het uurtarief van 2021 is € 162,24 en is bepaald door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit). De behandelingen duren meestal drie kwartier.

De behandeling bestaat uit:

  • voorlichting & preventie
  • gebitsreiniging
  • polijsten

Afhankelijk van de gebitssituatie kan het noodzakelijk zijn om meerdere afspraken te plannen. Dit wordt aan het begin van de behandeling met de klant overlegd. Wanneer u afspraken niet kunt nakomen, verzoek ik u dit 48 uur van tevoren telefonisch aan mij door te geven. Indien dit niet gebeurt ben ik genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

De Rekening
De facturatie heb ik uit handen gegeven aan Infomedics, zij verzorgen de facturering zodat ik meer tijd heb voor de zorgverlening en aandacht voor u. Voor vragen over de rekening kunt u contact opnemen met Infomedics (tel: 036-2031900).

Vergoeding
Over het algemeen vergoedt de verzekering de behandeling. Het hangt er echter vanaf hoe en waar u bent verzekerd. Met Menzis, ONVZ en Trias heb ik geen contract. Dit betekent dat ik de rekening niet rechtstreeks bij die verzekeringsmaatschappij kan indienen. Dit houdt in dat u dit zelf zal moeten doen.

Eigen bijdrage
Patiënten bij IZZ, IZA en Unive betalen standaard meestal ook een eigen bijdrage van 25%. Mocht u toch nog vragen hebben betreffende de behandeling dan kunt u die mij altijd stellen.

Tarieven
De tarieven en codes worden door de verzekeringsmaatschappij samen gesteld. Welke code er wordt gebruikt is afhankelijk van de fase van de behandeling waarin u zit. Van sommige codes wordt er een eigen bijdrage gevraagd en sommige codes worden helemaal vergoed. Hoeveel u vergoed krijgt, ligt aan uw tandarts verzekering.